Porokellon syntymäpäiviä juhlittiin syksyisessä säässä

rolle.jpg

Porokello -sovellus juhli 1-vuotis syntymäpäivää Rovaniemen Lordin aukiolla. Tapahtuma keräsi kiitettävästi väkeä tunnelmoimaan syntymäpäiviä.

Ahti ja Henna UUSI.jpg


Tapahtumassa jaettiin yli 200 annosta lihakeittoa, joka lämmitti mukavasti syksyisessä säässä. Tapahtumaan osallistui myös yksi kaikkien aikojen ensimmäisistä porovaroittajista Aukusti Liikanen. Aukusti oli mukana ammattiautoilijoiden joukossa
aloittamassa Porokellon toimintaa, kun hälytyspuhelimia oli käytössä 50 ja sovellusta testattiin. Aukusti iloitsi Porokellon nykyhetkestä.Tapahtuman juontaja ja Porokellon projektipäällikkö Henna Nurminen avasi tapahtuman ja haastatteli Porokellon keksijää Ahtibilebändi.jpg Lahtelaa, joka oli saapunut tapahtumaa varten Kemijärveltä. The Bilebändi nostatti juhlatunnelmaa ja sai tanssijalan vipattamaan niin yleisöllä kuin Ropsin maskotilla Rolle -porollakin.

Tapahtuma huipentui Jari ”kahlekuningas” Tapanaisen huiman temppuun

Tapahtuman loppupuolella selvisi, miksi Nosto- ja kuljetus Ylitervo Oy:n nosturi oli tuotu keskelle Lordin aukiota.  Oli Jari ”kahlekuningas” Tapanaisen tapanainen.jpgohjelmanumeron aika. Jari kahlittiin  vankeinkahleilla ja hänet suljettiin  kangaspussin lisäksi ilmatiiviiseen  säkkiin. Kahlekuningas nostettiin  säkissä kahlittuna 20 metrin  korkeuteen nosturilla. 

Jarilla oli aikaa enintään neljä  minuuttia vapautua kahleista ja  säkistä, ennen kuin ilma loppuisi.  Jännitys oli käsin kosketeltavissa.  Parin minuutin kohdalla yleisössä alkoi  olla jo huolestuneita katseita kohti  yläilmoja. Lopulta Jari onnistui  vapautumaan kahleista. Mies laskettiin  alas nosturilla. Hetken hengähdettyään  mies otti vastaan raikuvat aplodit yleisöltä.

Porokello sovellusta on ladattu pian 60 000 kertaa. Käyttäjäkokemusten perusteella useita porokolareita on vältetty sovelluksen avulla. Mikäli et vielä käytä Porokelloa, voit ladata sen ilmaiseksi puhelimen sovelluskaupasta.

 

Yhteisellä tiellä!

Seuraa meitä

Jaa tietoa Porokellosta. Autat vähentämään porokolareita.